Hvad er skuffesalg?

Et skuffesalg betyder, at din bolig bliver solgt diskret uden, at din bolig kommer offentligt til salg.

I stedet sørger vi for, at din bolig bliver sendt til dem, der lige nu drømmer om en bolig som din. På den måde kan din bolig blive solgt som et skuffesalg

Skuffesalg er en service til dig, der ønsker at afprøve salgbarheden af din bolig i 30 dage. Når du opretter dig på Skuffesalg, bliver din bolig matchet mod køberkartotekerne hos Nybolig og Estate Mæglerne, der er to af de store køberkartoteker på markedet. Det er helt enkelt – og processen består af tre trin:

  1. Du opretter din bolig på skuffesalg
  2. Din bolig matches mod kunder i vores køberkartoteker
  3. Din bolig fremvises for interesserede købere – og handlen kan komme i hus

Fordelene for dig, der bruger Skuffesalg.dk:

  • En billigere bolighandel. Du sparer markedsføringsomkostninger, hvis din bliver solgt
  • Din bolig bliver matchet op mod to store køberkartoteker på markedet
  • Fremvisning og endelig handel sker gennem en professionel ejendomsmægler

Bliv klogere på Skuffesalg

For at komme i gang skal du oprette din bolig på Skuffesalg.dk. Du starter med at indtaste din adresse, og allerede her kan du se, hvor mange potentielle købere, der matcher din bolig køberkartotekerne hos Nybolig og Estate.

1.Du vælger start. Når du har valgt at starte skuffesalget, bliver din bolig holdt op mod BBR-registret og samtidig undersøger systemet om, der findes et energimærke på din bolig. Energimærket er vigtigt, da vi bruger det til den samlede markedsføring af din bolig over for potentielle købere. Hvis der ikke er et gyldigt energimærke må vi ikke markedsføre din bolig med billeder og fuld adresse. Dette gælder dog ikke for sommerhuse og grunde.

2.Du vælger en kontaktmægler. Du vælger, om du vil have kontakt til din mægler straks for at få hjælp til at sætte prisen og kende omkostningerne ved en eventuel handel, eller om du først vil have kontakt med mægler, når der viser sig en interesseret køber.

3.Du sætter prisen. Vi anbefaler, at du tager fat i din kontaktmægler straks, dels fordi det er vigtigt, at boligen matches med den rette pris, og dels fordi der kan handles hurtigere, fordi mægler under alle omstændigheder skal vurdere om den pris, som du har sat er realistisk, før en køber præsenteres for ejendommen.

Det er altid din kontaktmæglerforretning, der fremviser ejendommen.

4.Du vælger billeder. Du vælger de billeder, der skal præsentere din bolig. Du kan fint anvende dine egne billeder men det er vigtigt, at de er i en god kvalitet, da billederne er med til at danne førstehåndsindtrykket hos potentielle købere. Du har mulighed for til at tilkøbe en boligpakke fra en professionel fotograf, hvis du foretrækker det.

5.Du beskriver din bolig. Giv en kort og præcis beskrivelse af din bolig.

6.Du får en opsummering. Du får en oversigt over dine valg, og du kan se, hvordan din bolig vil blive præsenteret for potentielle købere.

7.Du giver dine kontaktoplysninger. Du giver dit navn, mail og telefonnummer og accepterer betingelser og vilkår for brug af Skuffesalg.dk.

8.Du aktiverer din bolig på Skuffesalg.dk eller venter lidt. Hvis du har valgt, at mægler skal kontakte dig med det samme, tager mægler kontakt til dig, så I sammen kan nå frem til, hvad der en realistisk pris på ejendommen. Mægler giver dig her en pris på, hvad det vil koste at gennemføre handlen, hvis en køber melder sig.

Når du fået en pris fra din kontaktmægler, indtaster du den på Skuffesalg.dk og vælger aktivér – så går vi i gang med at forbinde din bolig med mulige kunder.

Hvis du har valgt, at mægler først skal kontakte dig, når der er en køber, vælger du aktivér med det samme. Så går match i gang.

 

Hvad koster et boligsalg via Skuffesalg.dk?

Det koster kun 1.495 kr. at blive matchet i 30 dage. Det dækker samtidig dialog med mægler om pris. Hvis det lykkes at sælge din bolig gennem Skuffesalg.dk refunderer mægler de 1.495 kr. som du har betalt for at blive matchet. Det gælder også, hvis du efter matchperioden sætter din bolig til salg hos kontaktmægler.

Melder der sig en køber til din bolig, skal du betale omkostninger som ved en normal bolighandel. Det dækker over omkostninger til rapporter vedr. energimærke, tilstand- og elinstallationsrapport.

Derudover kommer samtidig f.eks. købsaftalen, skødet, tinglysningen og refusionsopgørelsen.

Din besparelse ved at handle gennem Skuffesalg.dk er, at du sparer markedsføringsomkostningerne. Du aftaler den  konkrete pris for salg af din bolig med din kontaktmægler, og du og mægler indgår en formidlingsaftale, inden din bolig fremvises for interesserede købere (Varigheden for formidlingsaftalen aftaler du med mægler).